به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ : بهروز خواجه رئیس شورای اسلامی شهر خارگ در پیامی فرارسیدن ماه محرم الحرام را تسلیت گفت .
متن پیام ایشان به شرح زیر است :
بسمه تعالی
محرم یادآور بزرگ ترین حماسه ظلم ستیزی و آزادگی در تاریخ بشری است. حماسه انسان های پاک دل و راست قامتی است که عاشقانه به وصل الهی لبیک گفتند و در راه دین و عقیده از جان گذشتند.
باز شور محرمی دیگر از راه می رسد و عالمی را به شمیم جان نواز حسین شهید و شقایق های سرخ روییده در دشت نینوا معطر می کند.
دوباره محرم، ماه حزن و اندوه آل محمد(ص) فرا می رسد و با آمدنش همه جا سیاهپوش می شود و غمی جانکاه بر دلها سنگینی می کند.
اگر چه قرن ها از حادثه کربلا می گذرد اما واقعه عاشورا هنوز زنده است و جان ها همچنان شیفتهی پیام کربلاست.
اینجانب فرا رسیدن ماه محرم و ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) را به همه عاشقان و مریدان آن حضرت بخصوص مردم شهید پرور جزیره خارگ تسلیت و تعزیت عرض نموده و سربلندی اسلام و مسلمین را از ایزد منان مسئلت می نمایم.
بهروز خواجه
رئیس شورای اسلامی شهر خارگ
دیدگاهتان را بنویسید