اهداف نو ، مسیر نو ، افق چشم انداز نو

شهردار خارگ از پخت و اجرای نوعی آسفالت “با استفاده از پلیمرلوکوبیت“ برای نخستین بار در کشور بعد از پایتخت خبر داد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ ؛ عبدالحمید صفایی در مصاحبه اختصاصی با روابط عمومی شهرداری خارگ عنوان کرد : برای نخستین بار در کشور پس ازچند نقطه از پایتخت ، شهرداری خارگ از (آسفالت پلیمری) در پروژه آسفالت بلوار شهداجزیره استفاده نموده است .

وی تصریح کرد : با در نظر گرفتن بار ترافیکی بالای این بلوار و لزوم بالا بردن عمر مفید و دوام بیشتر آسفالت از نوعی پلیمربا عنوان تجاری پلیمرلوکوبیت استفاده شده است .

شهردار خارگ در ادامه گفت : استفاده از این روش به نوعی باب جدیدی در مقوله صرفه جویی هزینه های جاری پروژه آسفالت می باشدکه پیامدهای مثبتی را نظیر ؛ کیفیت خدمات و رضایتمندی شهروندان در پی خواهد داشت .

صفایی افزود :  در صدد آن هستیم تا در پروژه های آینده از این متریال استفاده نموده و آسفالت شهر خارگ را با تحولی شگرف روبرو کنیم .’

گزارش تصویری

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *