آغاز برنامه‌های نکوداشت هفته فرهنگی خارگ همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر

آغاز برنامه‌های نکوداشت هفته فرهنگی خارگ همزمان با ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ؛

شهردار و دبیر نکوداشت هفته فرهنگی خارگ اظهار داشت:۱۳ رجب، سالروز ولادت با سعادت مولی‌الموحدین حضرت علی (ع) و روز پدر، فرصت مغتنمی برای تکریم مقام والای پدران و تأسی به سیره نورانی آن امام همام؛ اسوه عدالت، شجاعت، ایمان و مردانگی است.

شهردار خارگ ادامه داد:اینجانب به نمایندگی از ستاد نکوداشت هفته فرهنگی خارگ، ضمن تبریک این مناسبت خجسته به تمامی مردم شریف و ولایتمدار خارگ، به‌ویژه پدران گرانقدر، به آگاهی می‌رساند که برنامه‌های نکوداشت هفته فرهنگی خارگ از روز شنبه ۱۳ دی‌ماه و همزمان با میلاد مولی الموحدین امام علی (ع) آغاز می‌گردد.

باقری ضمن تقدیر از همراهی و هم افزایی اعضای شورای فرهنگ عمومی خارگ در برگزاری این رویداد مهم افزود:به همین مناسبت و در راستای ایجاد فضایی شاد و معنوی برای خانواده‌های محترم خارگی، جشن بزرگ کودک و خانواده با حضور گروه محبوب عمو فیتیله‌ای‌ها روز شنبه ساعت ۱۴ در محل سینما تابستانه شهرداری واقع در پارک ساحلی برگزار خواهد شد.

شهردار خارگ اظهار داشت: برنامه مولودی‌خوانی و پذیرایی در غروب همان روز در میدان امام خمینی برگزار می‌گردد و امید است با حضور پرشور خانواده‌ها و کودکان عزیز، آغازگر هفته‌ای پربار، شاد و خاطره‌انگیز برای شهروندان گرامی باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *