️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ ، شعیب بحرینی ؛ شهردار خارگ با صدور پیامی،سالروز شهادت امیر المومنین علی علیه السلام را به عموم مردم روزه دار جزیره خارگ تسلیت گفت.
متن پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
قال علی(ع):اَلحَقُّ طَریقُ الجَنَّهِ وَ الباطِلُ طَریقُ النّارِ وَ عَلى کُلِّ طَریقٍ داع
حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت کننده اى است.
مولای متقیان حضرت علی (ع)، مولود کعبه، نخستین شهید محراب، حقیقتی بزرگ به درخشندگی خورشید و مظهر عدالت و مردانگی و حماسه آفرینی است. ایام شهادت جانگداز این امام همام مقارن است با لیالی پر برکت قدر که مشتاقان لقاء محبوب را به خود می خواند تا با احیاء این لیالی، ،ناب ترین و زلال ترین صحنه نیایش انسان در مقام بندگی را به نمایش گذارند .
شب قدر فرصتی است طلایی و ارزشمند برای شسشوی آینه دل از زنگار گناه و معصیت ، در این شب از آسمان ، باران انا انزلنا بر فرق زمین می بارد و چشمانمان با آب توبه شستشو شده ، کلام قرآن را در دهانمان جاری ساخته تا خواب غفلت چشمانمان را نیازارد.
شب قدر شبی است که در عرصه آن انسان می تواند ره صد ساله را یک شبه طی کند در این ساعات سراسر نور درهای رحمت الهی بر روی بندگان خالص خدا گشوده می شود تا همه ما بندگان گنهکار با واسطه قرار دادن قرآن کریم این معجزه جاودان بشریت و توسل به اهل بیت عصمت و طهارت بویژه اول مظلوم عالم حضرت علی (ع) ضمن طلب استغفار و انابه به درگاه حضرت احدیت برای تعجیل در فرج مولا ومقتدای مان امام زمان (عج)، سربلندی اسلام و مسلمین ،آمرزش گناهان و سلامتی همه بیماران دعا کنیم .
اینجانب ضمن آرزوی توفیق بهره مندی از عنایات و الطاف ویژه حضرت حق برای مردم ولایتمدار جزیره خارگ در ماه مبارک رمضان و لیالی قدر، سالروز شهادت حضرت علی ابن ابی طالب(ع) را به پیشگاه امام زمان (عج) و عاشقان و سوگواران آن حضرت تسلیت میگویم.
شعیب بحرینی
شهردار خارگ
دیدگاهتان را بنویسید