پیام تسلیت شهردار و رئیس شورای اسلامی شهر خارگ بمناسبت فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی
به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری و شورای اسلامی شهر خارگ:
بسم الله الرحمن الرحیم
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَی الْاَرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِنائِکَ، عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَبَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ
محرم، فصل خون و شهادت، ماه عزا و ماتم بیکران شیعه، جهاد و حماسه، پیروزی خون بر شمشیر، قیام و بیداری و یادآور ایستادگی سالار شهیدان در برابر ظلم و ستم و بی عدالتی است که مکتب انسان ساز و جاودانی بنام عاشورا را بنیان نهاد و درس حریت، عدالت، عزت، سرافرازی، شجاعت و بیزاری از ذلت را به تمام مسلمانان و آزادگان عالم و نسل های تاریخ آموخت.
تاسوعا نماد عشق و وفاداری حضرت ابوالفضل العباس(ع) به حضرت اباعبدالله حسین(ع) است. شهادت و جانبازی حضرت ابوالفضل(ع) در کنار علقمه بیانگر اطاعت از فرمان حضرت سیدالشهدا(ع) است. در واقعه کربلا، تسلیم و مطیع امر امام بودن و ولایتمداری در وجود مبارک قمر بنی هاشم(ع) نمایان است.
فرهنگ عاشورا برخاسته از نهضت امام حسین(ع) است که بر دو پایه امر به معروف و نهی از منکر استوار است، این فرهنگ همانطور که امام خمینی(ره) فرموده است، نیازمند زنده نگهداشتن است.
در پایان فرا رسیدن”تاسوعا و عاشورای حسینی” شهادت مظلومانه سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و هفتاد و دو تن از یاران باوفایش را محضر حضرت ولیعصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) مردم مومن و شهیدپرور شهرخارگ تسلیت عرض نموده ، امید واریم با عنایت آن امام همام، ادامه دهنده واقعی بینش و نهضت حسینی باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید